Zakaj v pisarno namestiti stenske nalepke?

Dekoracija prostorov z dekorativnimi nalepkami je vse bolj priljubljena tudi v poslovnih prostorih, saj jim lahko z njimi vdahnemo svežino in obilo energije, ki pride pri delu še kako prav. Ste tudi sami že razmišljali o tem, da bi svoje pisarne polepšali s stenskimi nalepkami, a se še niste dokončno odločili? Potem preberite nekaj odličnih razlogov, ki govorijo v prid stenski dekoraciji pisarn in drugih poslovnih prostorov.

Stenske nalepke skrbijo za urejen videz pisarne

Če boste prostore lepo prepleskali, si gotovo ne želite, da bi se ti že v roku enega leta umazali ali bi bili videti neurejeni, ker bodo zaposleni na stene sami namestili plakate, fotografije, risbice, spominke in še kup drugih reči, ki lahko hitro delujejo kot krama. S stenskimi nalepkami lahko najbolj obremenjene in izpostavljene stene pisarne dobro zaščitite pred umazanijo, sicer pa z njimi zagotovite prijeten ter živahen videz, ob katerem drugi okraski na steni niso potrebni. Delovno okolje bo vedno delovalo pospravljeno in prijetno.

Urejenost pisarne v skladu z vašo dejavnostjo

Še posebej v primeru, da v pisarni sprejemate tudi poslovne partnerje in stranke, se vam izplača prostor urediti v skladu z vašo dejavnostjo. Med stenskimi nalepkami boste našli obilo različnih motivov, s katerimi jih lahko opomnite, s čim se dejansko ukvarjate.

Dekorativna nalepka - svetovne znamenitosti

Zanimive dekorativne nalepke za turistično dejavnost.

Če izdelujete leseno pohištvo, namestite nalepke dreves. Če se ukvarjate s turistično dejavnostjo, nalepke svetovnih znamenitosti. Pri logistiki pride prav nalepka, ki prikazuje podobe celin. Če prodajate tekstil, vam bodo prišle prav nalepke z mislimi, povezanimi z modo …

Dekorativne nalepke v sprejemnici

Poleg urejenosti pisarn je potrebno pomisliti tudi na prvi stik strank ter poslovnih partnerjev z vašimi poslovnimi prostori. Z nalepkami zato prijetno popestrite sprejemnico oziroma recepcijo, kadar se vaši prostori nahajajo v stavbi z množico pisarn, pa lahko z njimi jasno označite tudi vhod v svoje prostore – tako jih ne bo nihče iskal zgolj na podlagi številke pisarne. Izbirate lahko med nalepkami v stalni ponudbi ali pa jih daste izdelati po naročilu, da upodabljajo vaš logotip oziroma ime podjetja.

Stenske nalepke za motivacijo zaposlenih

Bi radi svoje zaposlene nekoliko bolj navdušili nad delom in jim pomagali pri zagonu tudi ob deževnih dneh ali ob morebitnih poslovnih neuspehih? Potem so za vas odlične stenske nalepke z motivacijskimi napisi – mislimi in reki, ki delujejo vzpodbudno ter vedno vlivajo novo upanje. Z njimi lahko vplivate tudi na odnose med zaposlenimi, za katere ravno tako vemo, da so za uspešno podjetje še kako pomembni. Namestite jih na vsem dobro opazno mesto, da bodo služili kot stalen opomnik tega, zakaj je vaša dejavnost tako pomembna in čemu služi.