Stenske nalepke z motivi mačk

Dekorativne nalepke nam že dolgo pomagajo pri urejanju prostorov – tako zasebnih kot poslovnih, tako namenjenih otrokom kot odraslim ali celi družini. Včasih se je kar težko uskladiti glede tega, kakšna stenska nalepka naj bi krasila prostor, kadar mora biti ta primeren za vse. Običajno se v takšnem primeru odločimo za stenske nalepke z motivi iz narave, torej za živali in rastline.

Dekorativna nalepka, ki prikazuje drevo ali drugo rastlinje, verjetno nikogar ne preseneti, pri živalih pa moramo biti že nekoliko drznejši. Ne, če govorimo o drobnih pticah, temveč o živalih, katerih podoba se ne uporablja za dekoracijo prav pogosto. Kaj imamo v mislih? Stenske nalepke, na katerih je mačka ali kar cela mačja druščina!

Mačje sanje in igranje

Za otroške sobe se običajno uporabljajo dekorativne nalepke, ki so precej otroškega videza, in tu z mačkami seveda ni težav. Ljubke mucke so kot nalašč za v otroško sobo ali igralnico, saj tudi mačke rade spijo in se igrajo.

Stenska nalepka Hello Kitty

Hello Kitty je še vedno zelo priljubljen motiv otroške stenske nalepke.

Mačka ob postelji dojenčka ali na steni predšolskega otroka, ki ima rad živali, bo torej prav ljubka. Ne le, da bo polepšala sobo, temveč postanejo te stenske mačke pogosto tudi udeleženke pri igri. V otroški domišljiji zagotovo pogosto oživijo.

Mačke s stilom

Kaj pa, kadar se mačka pojavi na steni dnevne sobe? Takrat to gotovo ni otroška dekorativna nalepka, temveč nalepka s precej stilizirano podobo mačke. In pravzaprav elegantne štirinožne gospe kot okras stene niso nenavadne. Že v starem Egiptu so jih slikali na stene. Če so bile čaščene kot božje živali in so jih oboževali faraoni, potem ni razloga, da jih ne bi tudi mi.

  • Stenska nalepka - mačka praska

Dekorativne nalepke ponujajo mačke v najrazličnejših barvah, najrazličnejših velikostih, upodobljene v različnih stilih. Izberite takšno, kakršni bi si želeli biti sami, če bi bili mačka. Tako bo stenska nalepka mačke gotovo za vedno ostala na svojem mestu, saj se je ne boste nikoli naveličali.