Dekorativne nalepke z motivacijskimi napisi

Pozitivno razmišljanje je za uspeh v življenju nujno, pa naj gre za zasebno življenje ali posel. S pozitivnimi afirmacijami ter mišljenjem si pomagamo pri zdravljenju marsikaterih fizičnih bolezni, z dobrimi mantrami si pomagamo pri sprostitvi in iskanju duhovnega smisla, z ljudskimi reki si pomagamo premagovati sivino vsakdanjika, s citati znanih osebnosti pa skušamo najti motivacijo za trdo delo in učenje, kadar si zastavimo cilj, ki ga ni enostavno doseči. Motivacijski napisi v obliki stenskih nalepk so eden od praktičnih načinov, da imamo tovrstne povedi vedno pred očmi in se lahko enostavno ozremo po njih, kadar potrebujemo nekaj vzpodbude.

Motivacijski napisi – kako izbrati pravega?

Dekorativne nalepke z napisi si lahko izberemo iz ponudbe, ki je že pripravljena, ali pa jih damo izdelati po svoji meri in okusu. Marsikdo je kreativen in poln dobrih idej ter misli, ki jih velja ovekovečiti na steni. Predvsem v poslovnem svetu se pogosto uporabljajo misli vizionarjev, ki so ustanovili podjetje in so imeli svojevrsten pogled na posel in uspeh. Nemalokrat tudi ugotovimo, da nam je precej pri srcu kakšna modrost, ki so nam jo povedali naši sodelavci, predniki ali celo naši otroci. In v stenske nalepke, ki bodo povsem unikatne, lahko prelevite prav te.

Stenksne nalepke - citati znanih

V poslovnih prostorih se pogosto znajdejo citati znanih.

Stenske nalepke, ki služijo za motivacijo in jih boste našli med že pripravljenimi, imajo poseben pogled na življenje in na naše vrednote. Nekatere so namenjene bolj poslovnemu okolju, druge zasebnemu, saj se nanašajo na naša osebna čustva in doživljanje sveta. Nekatere sporočajo povsem resno vsebino, druge bolj šegavo. Za motivacijo služijo glede na to, komu so namenjene, čemu smo jih namenili prav tem osebam, ter kakšen je njihov nivo dojemanja. Včasih lahko isto misel sporočimo na precej različne načine. O tem, da za dežjem vedno posije sonce, nas uči star slovenski pregovor, prav tako pa lahko isto nit najdemo tudi v filozofskih citatih, besedah umetnikov, pri kulturah daljnega vzhoda, v religioznih mislih … Vedno se velja potruditi in izbrati sporočilo v takšni obliki, da je razumljeno.

So motivacijski napisi primerni zgolj za poslovne prostore?

Res je, da se uporaba v poslovnih prostorih najbolj spodbuja, a uporabni so tudi doma, saj se tam ne soočamo z nič manjšimi izzivi. Ljudje potrebujemo motivacijo ob najrazličnejših dogodkih ter zaradi najrazličnejših osebnih lastnosti. Doma se tako lahko odločimo za motivacijski napis, npr. v sobi najstnika, ki se spopada s kupom šolskih obveznosti. V dnevni sobi imamo lahko stensko nalepko z napisom, ki spodbuja sodelovanje in vzajemno ljubezen. Lahko smo celo šaljivi in se odločimo za stensko nalepko tako imenovanih »hišnih pravil«.

Dekorativna nalepka - hišna pravila

Hišna pravila v obliki dekorativne stenske nalepke.

V kuhinji pride motivacija prav vsaki kuharici, ki se ji kdaj ponesreči kakšna jed, v spalnici so primerne misli, ki govorijo o ljubezni in partnerstvu, v kopalnici pa sproščujoče misli o tem, kako si lahko dan polepšamo tudi s povsem preprostimi trenutki, ki si jih vzamemo le zase.

Tudi vi verjamete, da ni optimizma nikoli preveč in vsakdo potrebuje malo pomoči, kadar se znajde na razpotju ali se mu zdi, da se stvari ne odvijajo povsem po njegovih željah? Preverite ponudbo stenskih nalepk z motivacijskimi napisi. Našli boste zanimive misli, pregovore, priljubljene fraze in citate, ki lahko vsakomur polepšajo dan, hkrati pa še prijetno polepšajo vaš dom.