Označi obiskane lokacije kar na stenski nalepki

Si tudi ti ljubitelj potovanj in imaš za sabo že kar nekaj avantur, še več pa je destinacij, ki si jih želiš obiskati v prihodnje? Vse kotičke sveta, ki so prinesli zanimive dogodivščine, neprecenljive izkušnje ter prijetne spomine, lahko odslej označiš kar na stenski nalepki!

Marsikdo ne mara delati planov zgolj s pregledovanjem počitniških destinacij samo na računalniku, temveč rad sanja tudi nekoliko bolj »na veliko«, prav tako pa se rad spomni na vse obiskane kraje ob vsakdanjih aktivnostih. Nenazadnje je opomnik na kraje, ki jih je obiskal, vedno zanimiv tudi za prijatelje in znance, ki pridejo na obisk in radi povprašajo o tem, kaj vse smo videli in doživeli, kako živijo drugod in kaj nas je na poti najbolj navdušilo. Da bi bila slika sveta z označenimi kraji vedno dobro opazna, se lahko odločite za zanimivo stensko nalepko Svet, ki je namenjena prav beleženju potovanj.

Stenska nalepka za praktično beleženje lokacij

Za kakšno stensko nalepko gre? Osnovni del stenske nalepke predstavlja podoba sveta, razgrnjenega kot zemljevid, da so jasno vidne vse celine in vsi otočki. Ti so v enotni barvi, izbirate pa lahko kar med štiriindvajsetimi različnimi. Ko nalepko s podobo sveta namestite na svojo steno, pa posežete po tako imenovanih markerjih. To so majhne dekorativne nalepke, s katerimi označite tiste kotičke sveta, ki ste jih obiskali oziroma tiste, ki jih želite obiskati v prihodnje. Tudi pri markerjih lahko izbirate med 24 različnimi barvami.

Dekorativna nalepka Svet

Tako podoba sveta kot markerji so na voljo v 24 različnih barvah.

Stenska nalepka za označevanje lokacij vam lahko pomaga tudi pri načrtovanju potovanj. Z nalepkami za označevanje lahko zabeležite vse tiste kraje, ki jih boste obiskali na svoji poti in vse, kjer je predviden na primer postanek zaradi povezovalnih letov. Tako boste dobili tudi boljši občutek za razdalje med posameznimi kraji in načrt bo veliko bolj popoln.

V kakšni velikosti je nalepka na voljo?

Če bi radi z njo opremili sobo malega navdušenca nad raziskovanjem sveta oziroma nad geografijo, se odločite za manjšo nalepko, če boste stensko nalepko uporabljali za načrtovanje, pa je boljša izbira večje. Pri velikosti praktično ni omejitev, vsaj ne takšnih, ki bi dejansko vplivale na vašo izbiro. Največja dolžina je več kot štiri metre in pol, torej več kot običajno merijo domače stene. Zato se to dimenzijo priporoča predvsem v poslovne namene, na primer potovalnim agencijam, ki želijo s pomočjo nalepke označiti, kam vse nudijo potovanja svojim strankam. Zanimiva izbira so tudi za uvozna in transportna podjetja, ki bi rada pokazala, od kod izvirajo njihovi produkti oziroma od kod in kam opravljajo prevoze.